Adó Sziget Klubról

Adó Sziget Klub folyamatos szakmai támogatása egész évben

Bizonytalanságból váltson a biztos szakmai háttérre

Ön örülne, ha folyamatosan tájékozódna a legújabb változásokról és azok gyakorlati alkalmazásairól?

Ön számára is megnyugtató lenne egy megbízható szakmai háttér, mely gyakorlatias, érthető tájékoztatást nyújt az aktuális, illetve kérdéseket felvető szakmai témákról?

Gazdasági szakembereink több évtizedes tapasztalatát felhasználva alakítottuk ki az Adó Sziget Klubot, a klubtagsághoz kapcsolódó szakmai szolgáltatásokat, szakmai anyagokat, melynek célja, hogy folyamatos és megbízható szakmai hátteret biztosítsunk minden számviteli, bérszámfejtési és munkaügyi területen dolgozó szakember munkájához a mindennapokban.

Adó Sziget Klubtagság

A klubtagság tartalmazza az összes alábbi szakmai szolgáltatást, hogy Ön minden fontos információval rendelkezzen és folyamatos szakmai segítségben részesüljön.

Havi szakmai kiadvány

Kiadvány az új évi törvényváltozásokról a bér és TB területén

Heti szakmai kiadvány munkaügyi és számviteli témákban

Klubdélután, minden év őszén

Konferencia évente január végén, február elején

Munkaügyi Iratminta Csomag

Érthető munkajogi és cégvezetési kisokos

XL IDŐ - Felhő alapú munkaidő-nyilvántartó Basic szoftver számodra és az ügyfeleid részére

Folyamatos szakmai támogatás és háttér egész évben

Klubtagsághoz kapcsolódó szolgáltatások

Ha szeretnél egy folyamatos szakmai szolgáltatást...? Ha szeretnél egy szakmai közösséghez tartozni...? Ha szeretnéd, hogy időben értesülj a legújabb változásokról, érdekességekről...? Ha szeretnéd, hogy legyen egy gyakorlatias és rendszeres szakmai támogatásod a mindennapi munkádhoz, amit bármikor, bárhonnan elérhetsz, akkor az Adó Sziget Klubtagság pont Neked lett kitalálva, Neked való.

Havi szakmai kiadvány

A Havi Szakmai Kiadvány érthető, gyakorlatias szakmai cikkei segítik könnyebben megérteni a különböző száraz és magyarázatok nélküli jogszabályi előírásokat.

Az kiadvány nemcsak a havonta megjelenő legfrissebb számokat tartalmazza elektronikus formában, de egy különszámot is minden év elején a legfrissebb új évi törvényváltozásokról.

Új évi törvényváltozás a bér és TB területén
Kiadvány az új évi törvényváltozásokról a bér és TB területén

Az Havi Kiadvány Különszáma érthető szakmai cikkei segítik könnyebben megérteni a különböző száraz és magyarázatok nélküli jogszabályi előírásokat.
A kiadvány különszáma elektronikus formában jelenik meg és minden év elején a legfrissebb új évi törvényváltozásokról szól, hogy a bérszámfejtő, munkaügyi és számviteli szakemberek napra kész információkat kapjanak a friss előírásokról.

heti szakmai kiadvány munkaügyi és számviteli témákban
Heti szakmai kiadvány munkaügyi és számviteli témákban

A Heti Szakmai Kiadvány munkaügyi és számviteli témákban nem más, mint egy szakmai kiadvány egy épp aktuális szakmai témáról vagy érdekességről. Az heti szakmai kiadvány mindig egy olyan számviteli vagy munkaügyi témát jár körbe, ami vagy foglalkoztatja a szakmát, vagy épp érdemes figyelmet fordítani rá.

A kiadvány hetente jelenik meg elektronikus formában, mely klubtagjaink számára bármikor letölthetők, akár visszamenőlegesen is 1 évig.

Klubdélután évente, szeptember hónapban
Klubdélután évente

Minden év őszén megrendezésre kerül az online szakmai Klubdélutánunk, ahol érdekes előadások és kötetlen beszélgetések keretében átbeszéljük a legfontosabb történéseket a bérszámfejtés és munkaügy területén. Vegyél részt rajta díjmentesen vagy oszd be idődet te, az előadásokon készült videóanyag bármikor visszanézhető, tartalmát pdf fájlformátumban le is töltheted.

Klubdélutánjaink lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy szakmai kérdéseket tudj megbeszélni a szintén bérszámfejtés, munkaügy területén dolgozó szakemberekkel, hogy meg tudd vitatni a téged foglalkoztató témákat és számos gyakorlatias megoldással legyél gazdagabb mikor hazaérsz, és az új ismereteket, trükköket alkalmazni tudd a mindennapi munkádban.

Adó Sziget Klub Konferencia
Konferencia a Munkaügyi és Bérszámfejtési változásokról

Jól tudjuk, hogy minden évben változnak a bérszámfejtéshez, sokszor a TB elszámoláshoz és gyakran a munkaügyi szabályokhoz kapcsolódó törvények is. A legnagyobb és legtöbb változás rendszerint az új év elején lép hatályba, éppen ezért minden év elején - január végén, február elején - megrendezzük a Bér és TB elszámolást érintő törvényváltozásokról szóló konferenciánkat, ahol lényegretörően, részletesen és gyakorlatiasan mutatjuk be az új évi törvényváltozásokat, összevetve a régi, illetve az új előírásokat és a változások hatásait.

Az élő konferencián való részvétel mellett a konferencia videóanyagát és annak írásos tartalmát is rendelkezésre bocsátjuk klubtagjainknak.

Iratgyűjtemény
Munkaügyi Iratminta Csomag

Amire jóformán minden vállalkozásnak szüksége van, azok a munkaügyi iratminták, a különféle szerződések, szerződések felmondása, értesítők, nyilatkozatok, stb. A munkaügyi iratminta csomag tartalmazza a legfontosabb, aktuális törvények szerinti munkaügyi iratmintákat, hogy azok mindig kéznél legyenek számodra, amikor éppen szükséged van rájuk.

Érthető munkajogi és cégvezetési kisokos
Érthető munkajogi és cégvezetési kisokos

A Munkajogi és Cégvezetési Kisokos egy olyan elektronikus formában előállított kiadvány, mely jogi nézőpontból, mégis nagyon érthető és világos nyelvezettel járja körbe azon munkajogi és cégvezetési területeket, melyre minden vállalkozásnak szüksége van.

Erre a kisokosra, a benne található igen fontos információkra minden munkaügyi területen foglalkozó embernek szüksége van ahhoz, hogy teljes mértékűen lássa és tudja az egyes munkaügyi és cégvezetési területekhez kapcsolódó szabályokat.

xl idő
XL IDŐ Online munkaidő-nyilvántartó Basic szoftver számodra és az ügyfeleid részére

Az XL IDŐ egy olyan felhő alapú szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az korlátlan számú dolgozó munkaidő nyilvántartását vezesse időkorlát nélkül. Az XL IDŐ nem csak a HR-eseket és a bérszámfejtőket szolgálja, de alkalmas a dolgozókkal való online munkaügyi kapcsolattartásra is.

A Klubtagság szolgáltatásairól mondták

Kapcsolat

Servantes Szoftver Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@adoszigetklub.hu

Klubtagság szolgáltatások

Online szakmai anyagok
Online szakmai előadások
Élő és online szakmai konferenciák

© 2020. Minden jog fenntartva - Adó Sziget Klub - Servantes Szoftver Kft. - Adatkezelési tájékoztató