Adó Sziget Klubról

Adó Sziget Klub folyamatos szakmai támogatása egész évben

Bizonytalanságból váltson a biztos szakmai háttérre

Ön örülne, ha folyamatosan tájékozódna a legújabb változásokról és azok gyakorlati alkalmazásairól?

Ön számára is megnyugtató lenne egy megbízható szakmai háttér, mely gyakorlatias, érthető tájékoztatást nyújt az aktuális, illetve kérdéseket felvető szakmai témákról?

Gazdasági szakembereink több évtizedes tapasztalatát felhasználva alakítottuk ki az Adó Sziget Klubot, a klubtagsághoz kapcsolódó szakmai szolgáltatásokat, szakmai anyagokat, melynek célja, hogy folyamatos és megbízható szakmai hátteret biztosítsunk minden számviteli, bérszámfejtési és munkaügyi területen dolgozó szakember munkájához a mindennapokban.

Adó Sziget Klubtagság éves díja

A klubtagság éves díja tartalmazza az összes alábbi szakmai szolgáltatást, mely az Ön rendelkezésére áll egy teljes évig és utána is a Klubtagsága alatt, hogy Ön minden fontos információval rendelkezzen és folyamatos szakmai segítségben részesüljön.

Adó Sziget Újság

Heti gyakoriságú Adó Sziget Kisokos

Online szakmai előadások, videók

Bér és TB törvényváltozások a gyakorlatban konferencián való díjmentes részvétel

Munkaügyi Iratminta Csomag

Az Adó Sziget Klubtagság díja: 37.500 Ft + áfa / év
Folyamatos szakmai támogatás és háttér egész évben

Klubtagsághoz kapcsolódó szolgáltatások

Ha szeretnél egy folyamatos szakmai szolgáltatást...? Ha szeretnél egy szakmai közösséghez tartozni...? Ha szeretnéd, hogy időben értesülj a legújabb változásokról, érdekességekről...? Ha szeretnéd, hogy legyen egy gyakorlatias és rendszeres szakmai támogatásod a mindennapi munkádhoz, amit bármikor, bárhonnan elérhetsz, akkor az Adó Sziget Klubtagság pont Neked lett kitalálva, Neked való.

Adó Sziget Újság
Adó Sziget Újság

Az Adó Sziget Újság érthető, gyakorlatias szakmai cikkei segítik könnyebben megérteni a különböző száraz és magyarázatok nélküli jogszabályi előírásokat.

Az újság nemcsak a havonta megjelenő legfrissebb számokat tartalmazza elektronikus formában, de egy különszámot is minden év elején a legfrissebb új évi törvényváltozásokról.

Adó Sziget Kisokos
Adó Sziget Kisokos

Az Adó Sziget Kisokos nem más, mint egy szakmai kiadvány egy épp aktuális szakmai témáról vagy érdekességről. Az Adó Sziget Kisokos mindig egy olyan számviteli vagy munkaügyi témát jár körbe, ami vagy foglalkoztatja a szakmát, vagy épp érdemes figyelmet fordítani rá.

A Kisokos hetente jelenik meg elektronikus formában, mely klubtagjaink számára bármikor letölthetők, akár visszamenőlegesen is 1 évig.

Adó Sziget Klub online szakmai előadások
Online Szakmai Előadások, Videók

Az online előadások szintén egy-egy szakmai témát ölelnek fel, megvilágítva az adott téma legfontosabb kérdéseit, azokat a területeit, melyekre kiemelt figyelmet kell fordítani, vagy épp, milyen kérdéseket vetnek fel még a szakmabeliek között is.

Az előadások a klubtagság alatt bármikor és bárhonnan megtekinthetők a neten, vagy letölthetők mp3 formátumban akár visszamenőleg is.

Adó Sziget Klub Konferencia
Konferencia a Munkaügyi és Bérszámfejtési változásokról

Jól tudjuk, hogy minden évben változnak a bérszámfejtéshez, sokszor a TB elszámoláshoz és gyakran a munkaügyi szabályokhoz kapcsolódó törvények is. A legnagyobb és legtöbb változás rendszerint az új év elején lép hatályba, éppen ezért minden év elején megrendezzük a Bér és TB elszámolást érintő törvényváltozásokról szóló konferenciánkat, ahol lényegretörően, részletesen és gyakorlatiasan mutatjuk be az új évi törvényváltozásokat, összevetve a régi, illetve az új előírásokat és a változások hatásait.

Az élő konferencián való részvétel mellett a konferencia videóanyagát is rendelkezésre bocsátjuk klubtagjainknak.

Iratgyűjtemény
Munkaügyi Iratminta Csomag

Amire jóformán minden vállalkozásnak szüksége van, azok a munkaügyi iratminták, a különféle szerződések, szerződések felmondása, értesítők, nyilatkozatok, stb. A munkaügyi iratminta csomag tartalmazza a legfontosabb, aktuális törvények szerinti munkaügyi iratmintákat, hogy azok mindig kéznél legyenek számodra, amikor éppen szükséged van rájuk.

A Klubtagság szolgáltatásairól mondták

További tájékoztatást kérek

Érdekel az Adó Sziget Klub

Kapcsolat

Servantes Szoftver Kft.
H-P: 08:00-16:00
1161 Budapest, József u. 18.
Tel. 06 20 9340661
E-mail: info@adoszigetklub.hu

Klubtagság szolgáltatások

Online szakmai anyagok
Online szakmai előadások
Élő és online szakmai konferenciák

© 2020. Minden jog fenntartva - Adó Sziget Klub - Servantes Szoftver Kft. - Adatkezelési tájékoztató